Nieuws

Inschrijving 2018

Inschrijving Gestelse Quiz 2018

In november 2017 streden 71 teams met als inzet een zo hoog mogelijke ranking en wereldwijde roem in Gestel en omstreken. Bruidsparen, hakka’s, verlopen producten, de beklimming van de toren, en veel, heel veel vragen, tijdens een knotsgekke avond voor jong en oud.
Van zaterdag 9 juni tot en met zaterdag 30 juni kan via deze pagina ingeschreven worden voor de 3e editie van De Gestelse Quiz. De inschrijving is vanaf zaterdag 9 juni 12:00 geopend. De Gestelse Quiz zal plaatsvinden op zaterdag 24 november 2018. De organisatie is al druk bezig met het samenstellen van een gevarieerde mix van Gestelse vragen, grensverleggende vragen, creatieve uitdagingen en verrassende buitenopdrachten.
Verzamel een groep enthousiaste vrienden, buurtjes, of clubgenoten, verzin een teamnaam (of gebruik die van vorig jaar) en schrijf jouw team snel in om verzekerd te zijn van deelname. De organisatie gaat uit van teams bestaande uit ongeveer 15 personen. De kosten voor de Gestelse Quiz bedragen 20 euro per team. Nadere informatie over de inschrijving is te vinden op de website.
Op zaterdag 8 december zal tijdens een spetterende feestavond de uitslag van De Gestelse Quiz 2018 bekend gemaakt worden. Reserveer deze data alvast in je agenda zodat je aanwezig bent bij beide evenementen. De organisatie van De Gestelse Quiz is in handen van CV De Sjarrels.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *