Nieuws

Corona maatregel Quiz 2020

Met pijn in ons hart moeten we laten weten dat de jubileumeditie van de Gestelse Quiz een jaar uitgesteld zal worden. Helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat we niet anders kunnen. Het coronavirus en de daarbij horende anderhalve meter-samenleving zorgen ervoor dat we geen quiz neer kunnen zetten zoals we zouden willen. De start, doe-opdrachten, geheime opdracht, het speurwerk met een heel team, feestavond met uitslag alles moet anders of kan niet doorgaan. Daarnaast zijn de vooruitzichten nog te onzeker om een dergelijk evenement met meer dan 1250 deelnemers te gaan organiseren. Bovendien moeten ondernemers nu alle zeilen bijzetten om de zaak draaiende te houden en vinden wij het niet reƫel om hen om sponsoring te vragen.

We gaan er als organisatie vanuit dat de eerstvolgende editie in november 2021 plaats zal gaan vinden en zullen dan een fantastische jubileumeditie neerzetten.

Op dit moment zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden voor een (kleinere) activiteit op 21 november 2020 waar gewoon vanuit eigen huis (niet in een groep) aan meegedaan kan worden. Het zal zeker niet de Quiz vervangen, maar we hopen iedereen zo toch een fijne avond te geven.

Het is helaas even niet anders. Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Laten we hopen dat eenieder gezond blijft en dat we volgend jaar het virus de baas zijn en we ons weer kunnen richten op alle leuke en fijne dingen in ons dorp.

Mochten er vragen zijn dan horen we dat graag ([email protected])

Organisatie de Gestelse Quiz

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *