Nieuws

QUIZ UITGESTELD TOT NADERE BERICHTGEVING!!!

Beste quizdeelnemers,

Ook wij hebben met grote aandacht naar de coronapersconferentie gekeken vanavond. En zoals jullie wellicht al hadden verwacht, hebben ook wij bij elkaar gezeten om te bespreken hoe nu verder. We zijn met de organisatie tot de conclusie gekomen dat de jubileum editie van de Gestelse Quiz zoals we deze voor ogen hadden, niet in de huidige vorm door kunnen laten gaan op de geplande datum. Erg jammer natuurlijk, want de quiz lag volledig kant-en-klaar op jullie te wachten! Dit is ook meteen de reden dat we ervoor hebben gekozen om er geen online-editie van te maken, omdat we nu juist recht willen kunnen doen aan hetgeen we opgezet hebben. Daarom hebben wij besloten om de Gestelse Quiz tot nadere berichtgeving uit te stellen. Ons idee daarbij is om het in het voorjaar van 2022 te gaan doen, een exacte datum zal uiteraard nog even op zich laten wachten.

Ook wij hadden het natuurlijk liever anders gezien, maar helaas zullen we er allemaal nog even de schouders onder moeten zetten met elkaar. Mochten er vragen zijn, dan horen we dat natuurlijk graag. Blijf gezond!

Groetjes en hopelijk tot snel! De organisatie van de Gestelse Quiz

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *